Handelsbetingelser

Alle priser angivet på www.stoetteforeningdanmark.dk er inkl. 25 % moms.

Generelle oplysninger

Støtteforening Danmark
CVR: 43865544
Svinget 13, 7500 Holstebro
info@stoetteforeningdanmark.dk
+45 60 86 96 34

Betaling

På www.stoetteforeningdanmark.dk kan der betales med følgende betalingskort: Visa, Mastercard, Visa Dankort, Mastercard Debit og Visa Debit.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaling med kort foregår gennem en sikker betalingsgateway hos Shipmondo.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

(Mastercard, Visa, Dankort)

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Gratis fragt over 750.-/ gælder med DAO til pakkeshop*

Med DAO 
39 kr. til pakkeshop
49 kr. til privat adresse.

Hvis du vælger DAO Direkte, så bliver din pakke leveret til din privat adresse, hvis du ikke er hjemme, kan pakken afhentes i nærmeste DAO pakkeshop. Du får besked indenfor 24 timer efter forsøgt levering på privatadressen, om hvor pakken kan hentes.

Der er GRATIS fragt til pakkeshop i Danmark, hvis du køber for over DKK 750,-.
Vi afleverer din bestilling til levering med DAO samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. I sjældne tilfælde kan der være længere leveringstid. Vi sender alle varer med DAO, og alle pakkerne kan trackes.
Du kan finde DAO handelsbetingelser her.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@stoetteforeningdanmark.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 30 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Støtteforening Danmark
Svinget 13
DK-7500 Holstebro

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

  1. Ved returnering bedes du udfylde og vedlægge vores returseddel på mail info@stoetteforeningdanmark.dk.

Du bærer det fulde ansvar for varen fra du har modtaget den, til den er hos os igen.
Husk at pakke returvaren forsvarligt ind.
Har du spørgsmål til dette, så kontakt os på info@stoetteforeningdanmark.dk

Reklamation

I henhold til købeloven har du ret til at reklamere fejl på en vare inden for to år, fra den dato du modtog varen, forudsat at fejlet er oprindeligt. En oprindelig fejl kan vise sig senere. Bemærk, at du skal kontakte os angående reklamationen "inden for en rimelig tid" efter det at du opdagede det. Hvis du reklameret inden for to måneder efter at have opdaget fejlen, har du reklameret inden for en rimelig tid. Kontakt os via mail på info@stoetteforeningdanmark.dk. Vedlægge billeder af skaden/evt. beskadigede emballage, fortrinsvis taget fra forskellige vinkler. Kundeservice svarer tilbage med forslag til løsning afhængigt af fejltypen. Accepterer du et eventuelt prisfradrag/erstatning som løsning, giver du afkald på fremtidig reklamations- og returret for den specifikt kompenserede fejl. Hvis du ønsker at returnere varen direkte til vurdering uden at kontakte os, skal du følge returinstruktionerne. Når du returnerer en vare er det vigtigt at du gemmer returleveringskvittering, indtil reklamationen er behandlet af os. Når vi har modtaget det klagede produkt, tager vores returafdeling stilling til reklamationen. For de fleste produkttyper annulleres købet ved godkendt reklamation og tilbagebetaling sker. Du kan i nogle tilfælde skulle betale en rimelig kompensation for den brug, du har haft af varen. I dette tilfælde trækkes dette fra tilbagebetalingsbeløbet. Enhver tilbagebetaling vil ske hurtigst muligt, dog senest 30 dage fra det tidspunkt, vi modtog varen fra dig og via samme betalingsmetode, som du brugte ved købet. I tilfælde af en godkendt reklamation er vi ansvarlige for ekspeditionsgebyr, returfragt og evt. tillægsgebyrer for den vare du har reklameret. I tilfælde af en afvist reklamation vil produktet blive sendt tilbage til dig.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@stoetteforeningdanmark.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
via www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Støtteforening Danmark og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på stoetteforeningdanmark.dk er Støtteforening Danmark.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@stoetteforeningdanmark.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Støtteforening Danmark
Svinget 13
DK-7500 Holstebro
E-mail: info@stoetteforeningdanmark.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19. oktober 2023.

×